аЯрЁБс;ўџ ўџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџRџџўџџџџџџџўџџџџџџџўџџџџџџџўџ џџџџџџўџџџџџџџЭЋ0ГрDГштыџџџџџџџџ РFW€Ыђ~П€џџџџCompObj@0ъ FlEdџџЃЩa e-e amliЯарБЁџџџџџџџџџџџџИ‡z2/И(ŽВВИ\ WordDocumentъГрDџџџџ џџџџЬм; Г@ObjectPoolЭЋВ‰–œ‰вœ‰ џџџџ€ЬwЏ}П€ЬwЏ}П§џџџўџџџ ўџџџўџџџ ўџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџSummaryInformationџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџ(џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџЧ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџўџџџ ўџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ@Microsof t Word 6.0.13аЯрЁБс;џў џџџўџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџўџџџџџ РFMicrosoft Word 6.0 DocumentўџџџNB6WWord.Document.6;џў ўџ ђŸ…рOљhЋ‘+'Гй0—˜жђ   , 8DL T`} …џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ6La Cie 2060-Q:Applications:Hank Word:Templates:Normal���� ���Hank Morgan���� ���Hank Morgan����'@����Єр}П@����€vгђЬч@����v*ћ}П����������мЅh�OР ��$�e�����������I��; ������������������F�������������������������������������l������l���l� �����l������l������l������l�����Ж������Ж������Ж������Ж������Ж�� ����Ж�� ���Р�����Ж������i��=���ж������ж������ж������ж������ж������ж���� ��ж������ж����������� ������ ������ ������ ������ ������ ��&���І��X���ў��=���0��9�������������������l������ж�������� � ���ж������ж����������������������ж������ж������0������ж������l�� ����l������ж����������������������ж������ж������ж������ж������ж��� ���l������ж������l������ж����������������������������€�����”��"� ��l������l������l������l������ж������������ж��2���ж������������� ������������������������������������������������������������������������� ������<HTML><HEAD><TITLE> Harvard '60: 40th Class Reunion

Reunion Information CenterFORTIETH REUNION

Dear Friends and Classmates:

Forty-three years ago wehad just finished our first hour exams as freshmen at Harvard, and life seemed so stable and predictable. Eisenhower was President; the Korean War was over, Castro had not yet visited the Dillon Field House. Freshmen proctors held parties for the entries, and we accepted a series of mixers to meet our Radcliffe colleagues. But that was then; and this is now.

SAVE THESE DATES:

October 5 - 8, 2000: Our First Reunion of the New Millennium

We are approaching the fortieth anniversary of our graduation, and your committee, (thirty classmates strong and growing), has been hard at work to craft the best reunion ever. We plan to blend the best from each of these past reunions. We loved the fall reunion in 1990. We thought the seminars from the thirty-fifth were very meaningful and we enjoyed the shared presence of our classmates from Radcliffe at several of the events. Classmates liked the mixed choir of the Memorial Service at the 35h, the infon-nal singing in the Quincy House courtyard on Saturday night, and the Sunday brunch. These good memories will be continued.

Thursday evening October 5, 2000 through Sunday Brunch October 8, 2000 has been designated as the time to reunite in Cambridge. We will meet and greet our old friends on Thursday evening. Friday, we will hold a series of seminars similar to the 35 Ih Reunion seminars followed by the Memorial Service and lunch. Friday early aftemoon has not been scheduled yet, but we will share a tea with the Forty-fifth Reunion Class and the Harvard deans late Friday aftemoon. Friday evening we will travel to the downtown Harvard Club and hold a dinner/dance on the 38th floor overlooking the Harbor and the Charles River Basin. Saturday morning we think we will have more seminars. Hank Keohane has arranged for a lunch followed by the football team soundly defeating Cornell on Saturday. We will then adjourn to the lower floor of the Harvard Faculty Club for an informal time of conversation, possibly music, a few drinks, and good food. Sunday we will meet for brunch, as we have done in the past, and depart, to go our separate ways until we meet again. If you have ideas you would like to see in the reunion program it's not too late to call us with your suggestions.

Many of you are aware that Radcliffe College has now become the Radcliffe Institute. Our committee expressed to our Radcliffe classmates an interest in expanding our reunion cooperation that was started as early as the Twenty-Fifth Reunion, and moves have been made to create a more coordinated effort. We recognize that some events should still be separate, but others can be joint, including the evening events and the Memorial Service. We are, therefore, pleased to announce that Diana Townsend-Butterworth has accepted our invitation to join us in coordinating the Radcliffe classmates and to represent the Radcliffe participation in our reunion.

For our Harvard classmates, Dan Phillips is still collecting seed money for the reunion, $40 for the 40th. Please make out a check to the Harvard Class of 1960 and send it to Dan c/o Fiduciary Trust Company, 175 Federal Street, Boston MA, 02110.

For our recently retired classmates and those with vacation time to use, plan a fall vacation in New England and include the reunion as the highlight. It's wonderful to see classmates again, and the reunions keep getting better and better!

If you have suggestions, would like to serve on a reunion planning committee, or otherwise be involved in this millennium event you can contact any or our CoChairmen: Rod Hardy, Tare Newbury or Tom Oleson.


І Ї Ја|HHк(џсџтљFG(ќHHи(d '`

рЁБс ;џў Iагў u5h„‰Щѓ $%W[\a~‚ХOšн =Ašžц0yУ Q”м% 8 < ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў $ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў $ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў $ў$ў$ў$-< ‚ ” м я 7 | Ф  W   ы 6  Ъ  Z Ѕ ш љ § HWЁ­ї9Ьє8zТЦZЅПУ Q›ЖКўDў$ў$ў$ў$ў$ў$ў $ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў $ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$-DŒд .7’гф)789HIў$ў $ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ў$ ў$ў$ў$ў$ў$ K @ёџNormala c"A@ђџЁ"Default Paragraph FontFIT џџ џџ џџС5FKг < DI 2 Hank Morgan#La Cie 2060-Q:H60Site:reletter.htmlџ@€5I4  EFа H=MTimes New Roman Symbol MArial MTimes"0ˆаhТD&ХD&ƒ $=��� Hank Morgan Hank Morgan������������������џџџў��������џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ џџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџџ